Opt sute de sateni din Marea Britanie, au primit un cadou neasteptat, dupa ce intregii comunitati i-a fost lasata o anumita suma de bani mostenire de la o vaduva bogata. Darul neasteptat a fost o multumire pentru ajutorul primit in ultimii sai ani de viata, titreaza "Mail Online".
Margaret Allan a calatorit prin toata lumea, insa cea mai fericita a fost in micul sat galez, Solva. Acum, cei aproape 800 de locuitori isi vor imparti intre ei aproape 500.000 de euro primiti de la britanica. Margaret si sotul ei Harry isi petreceau vacantele, in fiecare an, in Solva si s-au mutat acolo in urma cu 30 de ani. Cuplul nu avea copii. Cand sotul femeii a murit in 1990, vecinii nu au stiut cum sa o mai ajute. Acum, dupa britanica a trecut in nefiinta, la venerabila varsta de 90 de ani, ea a lasat aproape 30.000 de euro ingrijitorilor sai si o mica avere fiecarui localnic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.