Daca unii oameni au parte de inmormantari cu fast, nu la fel se poate spune si despre o batrana din sud estul Londrei. Fiica sa i-a tinut cadravul intr-un congelator timp de mai bine de 20 de ani.
Si asta pentru ca, potrivit "Daily Mail", Daulat Irani, acum in varsta de 83 de ani, se temea ca daca ar fi facut publica moartea mamei sale, autoritatile ar fi aflat ca statea ilegal in casa femeii.

Astfel ca, in locul unei inmormantari asa cum se cuvenea, decedata a fost infasurata intr-un sac mare, negru si apoi pusa intr-o lada frigorifica, in garaj.

Vecinii femeii s-au declarat socati de macabra descoperire. Alex Bennet, de 24 de ani, a declarat, marti, ca o stie pe femeie de cand era copil, dar ca nu a vazut-o niciodata pe mama ei. "Este o batrana adorabila si intotdeauna ne trimitea felicitari de Craciun. Avea grija de un batran grizonat, cunoscut drept "doctorul" cand a devenit sarac. Dar cred ca a murit acum cativa ani. Am trait aici de cand ma stiu si nu am vazut-o niciodata pe mama ei", a explicat Alex.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.