Proasta dotare a unitatilor sanitare are consecinte de nedescris. O chinezoaica a fost nevoita sa traiasca 42 de ani cu un glont in fata, din cauza ca spitalul din oras nu avea echipamentele necesare pentru a-l indeparta, titreaza marti "Mail Online".
He Wenying, 65 de ani, a suferit o interventie chirugicala pentru extragerea glontului blocat in craniul ei in 1967, in timpul revolutiei culturale chineze. Proiectilul de 3,3 cm ar fi lovit-o dupa ce a ricosat printr-un perete subtire si s-a infipt intre maxilar si ureche.

Uimitor, femeia nu a realizat ca glontul era acolo pana in 1978, cand doctorii si-au dat seama care este motivul durerilor de cap persistente. Insa, proasta dotare a spitalului local nu i-au permis medicilor sa o opereze. Insa, durerea i s-a intins in tot corpul, iar He s-a prezentat disperata la spitalul din orasul Chogquin la inceputul lunii. Din fericire, doctorii au putut sa-i indeparteze glontul buclucas, iar He a putut pleca acasa fara dureri, titreaza "Mail Online".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.