Un asistent din Al Doilea Razboi Mondial, ranit in timpul unei explozii, a ramas uimit, dupa ce 65 de ani mai tarziu, o bucata dintr-un proiectil i-a cazut din gura, titreaza marti metro.co.uk.
Alfred Mann, in varsta de 87 de ani, s-a chinuit sa manance si sa vorbeasca dupa ce a fost ranit de o mina, care a explodat, cand acesta era in Corpul medical al Armatei Regale, in Italia, in 1944.

Mann, care nu banuia ca are o bucata de un centimetru de srapnel blocata in falca, si-a petrecut multi ani cu dureri insuportabile, mancand doar alimente usor de mestecat. "Ma simt ca o persoana noua. Am probleme cu cavitatea bucala de aproape 65 de ani. Imi sangereaza, e mereu umflata. M-am dus la doctor si el mi-a zis ca probabil am un ulcer si m-a trimis la dentist. Acum ma simt minunat. Mananc orice si ma bucur de asta", a declarat barbatul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.