Un catelus care a ramas blocat vreme de 25 de zile in vizuina unui iepure, a slabit atat de mult, incat a reusit sa scape din capcana, titreaza "The Sun".
Proprietarii lui Jack Russel Jack il credeau deja mort, dupa ce a disparut intr-un tunel, pe cand alerga dupa un iepuras.

Jill, in varsta de 52 de ani, si sotul sau, Rick Thomas, au facut toate eforturile pentru a-l gasi, insa, totul a fost in van. Insa, 25 de zile mai tarziu, micutul patruped a slabit fortat si a reusit sa scape de unul singur.

"Suntem atat de fericiti ca a venit acasa. Nu ne vine sa credem ca a supravietuit. Este mult mai slab, dar fericit. Sotul meu il plimba pe Jack intr-o zi, cand (catelul-n.r. ) a fugit si a disparut intr-o vizuina. Rick a cautat peste tot. Am pus postere prin tot orasul cu informatii despre el, dar nu ne-a sunat nimeni. La trei saptamani de la disparitie am renuntat la speranta ca il vom mai vedea", a declarat Jill.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.