Se pare ca talentul nu tine cont de varsta si nici de suferinte. Cel putin vorba se aplica in cazul unui breakdancer in varsta de 73 de ani, participant in cadrul emisiunii "Britain's Got Talent". Batranul este implicat intr-un adevarat scandal, si asta dupa ce, ani de zile, dansatorul a primit de la stat bani, compensatie pentru persoanele cu dizabilitati, titreaza luni news.com.au.
Fred Bowers a innebunit milioane de telespectatori invartindu-se, sarind peste cap in cadrul emisiunii Britain's Got Talent si castigand un premiul de doua sute de mii de dolari. Insusi Simon Cowell, unul dintre cei mai duri membri ai juriului, l-a trimis pe "minunatul" pensionar in semi-finala. "De asta imi place sa particip la spectacol, din cauza oamenilor ca Fred", a declarat Cowell.

Bucuria barbatului a fost spulberata in momentul in care tabloidul britanic "The Sun" a dezvaluit ca el primeste saptamanal 142 de dolari ajutor de la stat si o masina gratis pentru a se plimba prin oras, pe motiv ca are un picior beteag.





Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.