Desi pare bizar, un cunoscut autor de carti de groaza din Japonia, Koji Suzuki, cel care a oferit lumii "The Ring"(romanul aflat la baza filmului de mare succes cu acelasi titlu) a publicat un nou roman tiparit in intregime pe... role de hartie igienica - ce-i drept, intr-o forma prescurtata, care il transforma intr-o scurta povestire.
Intr-o tara in care fantomele se ascund, traditional, in toaleta, o companie si-a asigurat interesul media dand curs experimentului literar propus de Suzuki si anume - o poveste de groaza scrisa pe hartie igienica, scrie Sadako Review, citat de ziare.com.

Pe fiecare rola de hartie sunt tiparite, succesiv, mai multe exemplare ale romanului "Drop" (Da-i drumul"), care are noua capitole. Cum fiecare exemplar are o lungime de doar un metru, cartea poate fi citita in doar cateva minute intr-o toaleta publica.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.