Un barbat care ameninta ca se va arunca de pe un pod din China a primit o "mana de ajutor" nesolicitata. Enervat de faptul ca politia oprise traficul pentru a-l convinge pe barbat sa renunte la gestul sau disperat, Lai Jiansheng, de 66 de ani, l-a impins pe sinucigas de pe pod, informeaza bbc.co.uk, citat de Realitatea TV.
Barbatul, care ameninta ca se va sinucide din cauza datoriilor sale, provocase un blocaj urias in trafic, dupa ce politia a decis sa opreasca circulatia din Guangzhou, in sudul Chinei, pentru a putea
negocia cu el. Unul dintre cei care asteptau ca traficul sa fie reluat a simtit ca sinucigasul este egoist, pentru ca incomodeaza atatia oameni ca sa se poata plange de problemele lui.

Traficul a fost oprit timp de cinci ore, timp in care sinucigasul a explicat ca avea o datorie de aproape 300.000 de dolari din cauza unei investitii imobiliare care nu a avut succes. Lai Jiansheng, cel care l-a impins, s-a oferit in prima faza sa discute cu barbatul tulburat. Dupa ce a fost refuzat, Lai a trecut in forta de cordonul de politie si s-a indreptat spre locul unde barbatul sinucigas se asezase.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.