Cele mai lungi si valoroase barbi si mustati din lume s-au aflat sambata si duminica in acelasi oras, Anchorage, Capitala Alaskai. Asta deoarece peste 200 de barbati din peste 12 tari s-au prezentat, in Anchorage, la Campionatul Mondial de Barbi si Mustati, transmite Yahoo News.
Fericitii care au ales sa scape pentru toteauna de chinul barbieritului se vor infrunta in special in caracteristicile barbilor, adica model sau atractivitate, desi lungimea ramane, ca la toti barbatii, un aspect esential. Ca de obicei in Campionatul Mondial de Barbi si Mustati, Germania si Austria sunt cele doua mari favorite. Echipa de top a Germaniei include 20 de concurenti, despre care se grede ca isi "inmoaie" din greu barbile si mustatile in bere. Totusi, nemtii au venit fara marele favorit al concursului, Elmar Weisser, renumitul "cioplitor" in barbi celebru pentru originalitatea cu care transforma barbi obisnuite in capodopere: in 2005, aflat in Berlin, el si-a tuns barba in forma Portii Brandemburg.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.