Barbatii se ingrasa, in medie, cu 6,3 kilograme in timpul sarcinii partenerelor lor de viata, potrivit unui sondaj organizat de un site internet, informeaza Daily Mail, potrivit Mediafax.
Sondajul a fost realizat de site-ul www.onepoll.com, pe un esantion de 5.000 de barbati care urmeaza sa devina sau au devenit parinti de curand.

Concluzia: un sfert dintre participantii la acest sondaj vor trebui sa isi cumpere haine noi, care sa se potriveasca mai bine cu noile lor dimensiuni corporale, care au luat proportii din cauza portiilor alimentare mai mari si a preparatelor tentante pe care le consuma tot mai des acasa.

Aproximativ 20% dintre cei intervievati au declarat ca partenerele lor de viata le servesc portii mai mari de mancare, iar 41% au recunoscut ca diversitatea gustarilor consumate in casele lor a crescut. G

ustarile preferate de barbatii care urmeaza sa devina parinti sunt pizza, ciocolata si chipsurile. Multi dintre acestia au recunoscut ca beau bere cu regularitate, iar taliile lor au crescut, in medie, cu cinci centimetri.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.