Femeile care se chinuiesc sa isi arate formele apetisante pentru a atrage barbatii le fac in realitate un... deserviciu. Psihologul rus Leonid Kitaev-Smyk a declarat ca majoritatea bolilor ce afecteaza barbatia domnilor sunt cauzate de femeile care poarta haine provocatoare si au un comportament pe masura, titreaza "Pravda".

Ca rezultat, civilizatiile vestice se transforma gradual in societati de barbati nesatisfacuti din punct de vedere sexual si, in final, se umplu de barbati bolnavi, considera cercetatorii.

Oamenii de stiinta de peste Ocean au publicat rezultatele unui studiu de 30 de ani, care sugereaza ca 80% dintre barbatii cu varste peste 60 de ani, care au decedat, aveau cancer de prostata, printre alte afectiuni. Unul din trei barbati din America sau Europa cu varste de peste 30 de ani are probleme cu potenta si cu prostata. Diferenta dintre Vest si tarile musulmane este izbitoare. In tarile arabe rata imbolnavirii de cancer de prostata este mult mai mica. Desi cercetatorii au considerat ca contractarea maladiei depinde si de climatul respectiv si alimentele consumate, ei au concluzionat ca acestea nu inflenteaza deloc afectiunea.

"De la inceputul revolutiei sexuale, femeile lumii dezvoltate au inceput sa poarte haine din ce in ce mai provocatoare, in vreme ce musulmancele au ramas la robele largi si baticuri", a declarat Kitaev-Smyk, un cercetator de la Institutul de Cultura Rus al Academiei de Stiinta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.