Ce ati face daca, peste noapte, v-ati trezi ca aveti un cont bancar de 10 milioane de dolari? Un cuplu asiatic, care traia in Noua Zeelanda, nu a ezitat prea mult inainte de a gasi raspunsul: perechea a luat banii si a fugit in lume sa se bucure de ei.
Cei doi, care erau proprietarii unei benzinarii din Noua Zeelanda, i-au cerut unei banci un imprumut de doar 10.000 de dolari, insa, din cauza unei erori umane, la aceasta suma s-au adaugat alte trei zerouri, care i-au transformat brusc in milionari, relateaza "The Telegraph" in editia electronica de joi.

La inceputul acestei luni, la numai doua zile dupa ce contul sau s-a rotunjit la 10 milioane de dolari, cuplul din Noua Zeelanda a disparut, lasand fara prea multe regrete in urma micuta afacere cu benzinaria din statiunea turistica Rotorua, care si-a incetat de atunci orice activitate. Potrivit unui purtator de cuvant al bancii Westpac, cei doi asiatici au primit aceasta suma uriasa in urma unei "erori umane", care a determinat de altfel banca sa-si revizuiasca procedurile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.