Sa cazi de la aproape opt metri inaltime si sa scapi fara o zgarietura, nu e putin lucru. I s-a intamplat unei adolescente de 18 ani, din vestul orasului Sussex, din Marea Britanie, suferinda de somnambulism.
Potrivit "Daily Mail", Rachel Ward s-a dat jos din pat si si-a pus o bluza, inainte de a cadea in mod inconstient de la fereastra dormitorului sau, dintr-o casa care in secolul 19 a fost castel. A cazut pe o fasie ingusta de iarba, langa masina sa, lasand gauri de 12 centimetri in pamant, inainte de a lesina. Semi-constienta, a tipat dupa ajutor si parintii sai au dus-o la spital. Acolo, spre uimirea medicilor, testele au relevat faptul ca patise absolut nimic. De-abia a doua zi Rachel s-a trezit de-a binelea.

Adolescenta s-a bagat in pat in jurul orei 9.30, intrucat fusese obosita dupa un examen sustinut in ziua respectiva, cu probe de teatru si dans. Cateva ore mai tarziu, Sue Ward, mama tinerei, in varsta de 48 de ani, s-a trezit cand fiica sa o striga disperata. "M-am uitat pe fereastra si am vazut-o stand pe iarba, la cativa centimetri de masina ei. M-am gandit la ce-a fost mai rau. Statea acolo in transa. Am coborat si am incerca sa o trezim si si-a revenit intr-o oarecare maniera, dar nu-si dadea seama ce se intampla. Am dus-o in dormitor, impreuna cu sotul meu si a adormit din nou si-atunci am stiut ca trebuie s-o ducem la spital", povesteste Sue.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.