Medicii californieni au ramas stupefiati cand au realizat ca Hannah Powell-Auslam, in varsta de zece ani, are cancer mamar. Copila a devenit astfel cea mai tanara persoana din Statele Unite diagnosticata cu aceasta cumplita maladie.
Situatia Hannahei este de-a dreptul dramatica pentru ca, dupa ce a suferit o operatie de mastectomie la sanul stang, medicii au descoperit ca boala s-a raspandit si ca sunt necesare interventii chirurgicale suplimentare. Doctorii din California spun ca fetita, care mai are cel putin doi ani pana sa atinga varsta pubertatii, este cea mai tanara persoana din SUA diagnosticata cu aceasta forma de cancer.

"Cum de s-a putut intampla una ca asta?! Am numai zece ani. Cand am fost la doctor nu aveam nici cea mai vaga idee despre ce inseamna cancerul", a povestit Hannah cu lacrimi in ochi. Diagnosticul i-a fost stabilit in luna aprilie cand, in urma unor mancarimi in zona sanului stang, mama sa i-a depistat un nodul si a dus-o de urgenta la medic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.