Ceasurile sunt obiecte fara de care nu ne putem desfasura activitatile cotidiene. Sunt atat de populare incat fiecare om, daca se gandeste cateva secunde, realizeaza ca are cel putin cinci, integrate prin tot felul de aparate sau sub forma unor dispozitive de sine statatoare. Dar popularitatea lor nu trebuie sa se traduca si prin banalitate, cel putin la capitolul design, ci printr-o originalitate care pe alocuri ne uimeste.
Toxel Magazine te invita la o scurta pauza in care te poti detasa putin de timp..privindu-l.

Eyeclock

Ceasul reprezinta practic doi ochi ce privesc in anumite directii si afiseaza ora exact.NIXIE Tube Clock

De o eleganta iesita din comun, Tube Clock se foloseste de sase lampi vechi, transformate in mini display-uri ce afiseaza fiecare cate o litera.Water Clock

O idee minunata. Ceasul are doua sfere mici care plutesc pe apa. In corpul de ceramica se afla doi magneti rotativi ce atrag bilutele si le pozitioneaza precis pentru a indica ora cu acuratete.Click aici pentru a vizualiza mai multe astfel de ceasuri spectaculoase, inovative si originale.


Despre autor:

Toxel

Sursa: Toxel


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.