Intr-o lume in care casatoria de proba este la mare moda, putine sunt cuplurile care nu se conformeaza acestei norme. Cu toate astea, doi tineri dintr-un stat american au decis sa faca exceptie de la regula si sa-si pastreze chiar si primul sarut pentru ziua nuntii.
Pe 13 decembrie, cand Katy Kruger si iubitul sau si-au jurat dragoste eterna, cei doi s-au sarutat pentru prima data, conform publicatiei "The Tennessean". Tanara in varsta de 22 de ani, care s-a casatorit la Hills Church of Christ, din Brentwood, recunoaste ca a fost putin emotionata si rusinoasa pentru ca primul sau sarut urma sa fie in fata a 200 de oameni. "Nu eram sigura ce trebuia sa fac. Credeam ca o s-o dau in bara", a marturisit Katy.

Dar dupa ce l-a sarutat pe Ernie in aplauzele si incurajarile nuntasilor, tanara si-a venit repede in simtiri si, constatand ca i-a placut, a vrut imediat sa repete experienta. "A fost atat de important pentru mine pentru ca simteam ca sarutul este ceva foarte intim si pe care vroiam sa-l impart cu un singur barbat, cu sotul meu. El a considerat ca este foarte special si era foarte mandru sa fie singurul barbat pe care l-am sarutat vreodata", a mai precizat Katy, care acum locuieste cu Ernie in sudul Africii.

Traind intr-o cultura in care sexul face legea, cativa tineri din statul american Tennesse s-au hotarat sa duca la un alt nivel ideea de castitate, printr-o practica pe care unuii au numit-o "Miscarea Buzelor Virgine", scrie publicatia citata. Conducatorii bisericii spun ca aceste exemple de super-abstinenta merita admiratie si nu sa fie luate in deradere. Mai ales intr-o vreme in care singurul tabu social pare sa fie incalcarea "celei de-a treia reguli a intalnirilor", adica sa astepti pana la a treia intalnire ca sa faci sex. "Chiar si printre Crestini acest lucru este rar. Toate aceste povesti de succes trebuie sa fie facute cunoscute. Ar trebui strigate de pe varful muntilor. Este un lucru extrem de greu de facut si ar trebui sarbatorit", este ceea ce le spune tinerilor Alec Cort, predicator la Biserica Baptista Tulip Grove.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.