Nu stim altii cum sunt, insa o adolescenta de 14 ani din Marea Britanie este cu siguranta talentata. Si asta dupa ce, potrivit "The Telegraph", copila, portar in echipa de fotbal a scolii, tocmai a batut recordul Asociatiei de Fotbal, dupa ce a inscris de doua ori punctul cu var, tocmai... in poarta opusa.
Emily Dixon, din Broxbourne, Herts, si-a uimit astfel nu doar colegii, ci si adversarii, cu doua lovituri de picior, care au propulsat mingea la mai bine de 100 de metri, intr-o inclinare longitudinala. La ambele incercari, mingea a sfarsit in poarta adversarilor. Acum adolescenta asteapta confirmarea oficialitatilor, care cred ca efortul sau este un record al Asociatiei de Fotbal.

"Nu am mai dat nici un gol pana acum. Asa ca a fost senzational sa reusesc doua intr-un singur meci", marturiseste Emily. Datorita golurilor sale, echipa sa, The Hoddesdon Owls Girls a castigat meciul impotriva celor de la Stevenage Vixens, cu scorul de 3-2.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.