Instructorul de fitness australian, care s-a ingrasat voit incepand cu luna ianuarie, pentru a relationa mai bine cu clientii sai obezi, a recunoscut ca nu poate slabi, pentru ca a devenit dependent de zahar si grasimi, titreaza marti "Mail Online".
Antrenorul, fost fotomodel australian Paul "PJ" James, al carui corp era candva atractia podiumurilor de moda, a renuntat la dieta sanatoasa in favoarea cartofilor prajiti, a saormelor si a mancarurilor de la fast-food, intr-o tentativa curajoasa de a-si intelege clientii supraponderali.

Astfel, el a inceput un adevarat program de ingrasare. Acum, la sase luni de la inceputul experimentului, barbatul se plange ca se simte obosit, letargic si a ajuns dependent de dulciuri si snacks-uri cu multe calorii. "Lucrul care ma socheaza cel mai mult despre aceasta dieta este efectul ei emotional, a declarat James, care si-a propus sa inceapa sa slabeasca de la inceputul lui iulie. "Am devenit dependent de zahar si de tot ce este nesanatos si va fi foarte greu sa scap de obiceiurile proaste. Ma simt tot timpul obosit si deprimat. Sunt nefericit de corpul meu si nu imi vine sa ies din casa. Inainte ieseam in fiecare seara, acum sunt fericit cand stau pe canapea", a declarat tanarul de 32 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.