Cu ajutorul unui fizician de la Cambridge, cascadorul Steve Truglia a reusit sa conduca o masina pe o rampa circulara, sfidand pur si simplu gravitatia.
Daca Truglia ar fi condus prea incet, Toyota sa galbena ar fi cazut ca o piatra dupa ce ar fi ajuns in varful rampei. Pe de alta parte, daca ar fi condus prea repede, forta G generata ar fi putut sa-l faca pe cascador sa-si piarda cunostinta. Pentru aceasta cascadorie spectaculoasa, care reprezinta totodata un adevarat record, Truglia a trebuit sa se pregateasca din greu, apeland intre altele la antrenamentul la care sunt supusi aviatorii pentru a tolera mai bine forta G, relateaza "Daily Mail" in editia electronica de luni.

Incredibila cascadorie a lui Seve Truglia a fost filmata la baza aeriana din Suffolk pentru emisiunea Fifth Gear de pe Channel Five si va fi prezentata sambata urmatoare. John Nolan, care participa la producerea cunoscutei emisiuni auto, a recunoscut ca Truglia si-a riscat viata cu aceasta cascadorie. "Daca si-ar fi pierdut cunostinta, nu ar fi supravietuit", a declarat el.



Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.