Cantaretul canadian Gonzales a batut recordul mondial pentru cel mai lung concert individual, cu o durata omologata de Cartea Recordurilor de 27 de ore, 3 minute si 44 de secunde de cantat la pian
Gonzales, alias Jason Beck, a inceput concertul in noaptea de sambata spre duminica si l-a finalizat luni dimineata, la ora 3.30, pe scena Cine 12 Theatre din Paris, relateaza NewsIn.

Din repertoriul canadianului de 37 de ani, compus din peste 300 de melodii, au facut parte melodii precum "Summertime" de Gershwin, "Baby One More Time" a lui Britney Spears, compozitii proprii, "Oda Bucuriei" de Beethoven si "Eye of the Tiger", din coloana sonora a filmului "Rocky III".

Gonzales a batut recordul stabilit de indianul Prasanna Gudi, care, in decembrie 2008, a cantat muzica traditionala indiana timp de 26 de ore si 12 minute. Canadianul a avut cate o pauza de 15 minute dupa fiecare trei ore de cantat.
Gonzales si-a lansat, in urma cu un an, al saselea album, "Soft Power".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.