Se spune ca orice parinte este mandru de copilul sau si vrea sa imortalizeze fiecare miscare a acestuia, de la primul zambet, pana la primul pas si nu numai. Insa un barbat din Marea Britanie a demonstrat ca se poate mult mai mult decat atat, intrecand orice alt parinte din aceasta lume la capitolul fotografiat.
Potrivit "Daily Mail", Munish Bansal, de 36 de ani, a surprins fiecare miscare a copiilor sai, in fiecare zi, timp de 13 ani. Astfel ca, pana acum, el a strans nu mai putin de 8500 de imagini digitale ale fiicei sale, Suman, de 12 ani si a fratelui ei, Jay, de 10 ani, inca din ziua in care cei doi s-au nascut.

Multimea de fotografii a incaput in nu mai putin de 600 de albume. Mai mult decat atat, barbatul le-a expus pe toate pe o pagina de Internet, dedicata "copiilor sai incantatori". "Totul a inceput cand am fotografiat-o pe Suman in ziua in care s-a nascut. Era pacat sa ma opresc, asa ca am continuat si am facut acelasi lucru si cand a venit pe lume Jay. Acum am mii si mii de poze cu copiii mei frumosi, in fiecare stadiu al vietii lor", a marturisit Munish.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.