Un britanic in varsta de 47 de ani a stabilit un nou record construind cea mai mica masina din lume, de doar 99 cm inaltime si 66 cm latime. Inventatorul a avut ingenioasa idee in timp ce naviga pe internet.
Perry Watkins, de profesie director de vanzari, a fost inspirat de show-ul pentru copii Postman Pat children's ride, mai exact de masinuta postasului.

Diferenta este ca noul prototip are de permis legal de a circula pe strazi si plateste impozit.

Constructia a durat sapte luni, timp in care britanicul a inlocuit vechea carcasa cu un cadru de otel, montand corpul pe o bicicleta mini-quad. Ulterior, a adaugat un motor de 150 cai putere, oglinzi, stergatoare, lumini, indicatoare si chiar tevi de esapament de curse, dar asta doar pentru a atrage atentia.

Reactia publicului a fost pe masura cand micuta masina a iesit pentru prima oara la plimbare.

"La inceput, oamenii au fost neincrezatori, dupa care au fost uimiti si amuzati de abilitatile micului vehicul", povesteste Perry.

Acesta a fost informat ieri, de catre World Records Academy, ca masinuta, botezata The Wind-Up, este oficial cea mai mica masina construita vreodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.