Incredibil 8 Mai 2009 12:20
Pentru a marca lansarea "Celei mai mari oferte de cazare gratis din lume", 20.000 de oameni vor sari in paturi gigantice amplasate in marile capitale ale lumii.
La Paris, Londra, Shanghai si New York, mii de oameni vor sari timp de peste 16 ore, pentru a celebra cele 5 milioane de camere gratis si pentru a stabili recordul mondial la "sarit in pat".

Pentru a sarbatori acest eveniment, Hotelul InterContinental Bucuresti a amplasat un pat in holul hotelului, receptionerii si ospatarii vor purta pijamale, papuci si scufii de dormit, iar oaspetii vor fi incurajati intrebe despre ce e vorba sau chiar sa sara in pat si sa se bata cu perne. Evenimentul se va desfasura pe tot parcursul zilei de astazi incepand cu ora 6.00 dimineata, cand oaspetii au fost primiti in pijamale la micul dejun.

O echipa de 100 de muncitori a lucrat timp de 5 saptamani pentru a construi paturile gigantice, de 15 x 10 m, cele 30 saltele duble si o patura impresionanta, care ar putea adoperi 65 de paturi duble normale. Constructia a necesitat 6 tone de otel, 1 tona de lemn si peste 200.000 de cuie.



Gimnasti olimpici vor incepe sa sara in paturile gigantice, la aceeasi ora, in toata lumea, de la est la vest:
  • Century Square, Shanghai, China: Jiang Yi Qi, campioana mondiala en titre la sarituri sincron la trambulina
  • La Place de la Défense, Paris: Marina Ducroux, campioana mondiala la sarituri la trambulina in 2007 si David Martin, de patru ori campion in Franta la sarituri la trambulina
  • Covent Garden, Londra: Jamie Moore si James Higgins din echipa olimpica a Marii pentru JO 2012
  • Bryant Park, New York: Shawn Johnson, medaliata cu aur la JO 2008 la "balance beam" cu argint la "individual all-round".


"Cu <Cea mai mare oferta de cazare gratis> avem 5 milioane de nopti gratis disponibile in peste 4000 de hoteluri in 100 de tari si in toate cele 7 marci hoteliere: InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Express Inn, Indigo Hotels, Staybridge Suites si candlewood Suites. Pentru a sarbatori oferta noastra ii invitam pe oameni sa vina si sa topaie in paturile noastre musive, pentru a redescoperi cit de distractiv e sa sari in pat, dar si pentru a-i vedea zimbind", a declarat Tom Seddon, Chief Marketing Officer IHG.

Mai multe detalii despre aceasta promotie gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.