O sauna 'erotica' vieneza a anuntat miercuri ca lanseaza o cerere pentru un imprumut public destinat extinderii, in ciuda crizei economice mondiale, relateaza AFP.
Sauna Goldentime vrea sa obtina o suma cuprinsa intre 6 si 9 milioane de euro si intentioneaza sa se listeze la bursa in trei-patru ani, a anuntat administratorul firmei, Alexander Gerhardinger.

Compania vrea, de asemenea, sa deschida patru filiale noi in urmatorii ani. "Industria sexului nu se teme de incetinirea de conjunctura: cei care sunt aruncati in strada au nevoie de distractie", a dat asigurari Gerhardinger.

Stabilimentul, unde lucreaza prostituate profesioniste, percepe o taxa de intrare si, din acest motiv, nu poate fi catalogat drept proxenetism, a mai dat asigurari Gerhardinger.

Goldentime a devenit celebru in Austria in 2006 dupa ce responsabilul politiei judiciare din Viena, Ernst Geiger, a fost demis din cauza unor legaturi cu conducerea stabilimentului, careia a fost acuzat ca i-a transmis informatii confidentiale.

Legislatia austriaca autorizeaza exploatarea unor astfel de stabilimente, desi pedepseste proxenetismul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.