Serviciile companiilor aeriene se diversifica tot mai mult, transformand locurile mici si neprietenoase in adevarate calatorii de lux. De la dusuri, paturi de doua persoane, acces la internet si lumina de luna, toate au scopul de face mai placute zborurile pe mari distante. Forbestraveler ne prezinta cele mai noi inovatii in materie de servicii in avion.
Dusuri la bord

Cand s-a lansat zborul Dubai-New York fara escala, cu un A380, etajul superior al avionului a fost dotat cu doua incaperi cu dusuri, care puteau fi folosite de 14 persoane. Din cauza greutatii imense pe care o adauga apa (cel putin o tona), pasagerii au dreptul la doar cinci minute sub dus, iar o lumina discrete ii avertizeaza ca apa e pe cale sa se termine.

Acces Wi-fi

Pentru multi ani, liniile aeriene au interzis folosirea Blackberry-ului sau a telefoanelor mobile pe durata zborului, din cauza temerilor cu privire la interferentele electronice. Acum, un sistem special permite receptarea semnalului la telefon si primirea e-mail-urilor printr-o antena mica, montata pe scaunul fiecarui pasager. In consecinta, avioanele dotate cu o astfel de tehnologie ofera pasagerilor acces la intenet wireless, iar printre companiile aeriene care pun la dispozitie astfel de servicii se numara nume precum American, Alaska, Delta, Virgin America sau Air France.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.