Facerea de bine nu aduce intotdeauna laude pentru cei implicati. Este si cazul unui "bun samaritean" din Germania, care s-a ales cu amenda pentru ca a parcat in loc interzis, dupa ce a tras pe dreapta ca sa ajute o persoana care suferise un infarct.
Potrivit Ananova, Steve Schiltenwolf, de 42 de ani, din Wolfratshausen, a observat o femeie care se prabusea in strada si a oprit sa o ajute. "Mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva rau si am facut ce-am putut ca s-o ajut. Stiam ca cel mai bine era sa-i fac rost de o ambulanta si nu mi-a mai stat gandul la locul sau durata parcarii masinii", a declarat Steve.
In plus, el a adaugat ca a asteptat ambulanta impreuna cu femeia, dar cand s-a intors la masina, a dat peste un agent de circulatie, care ii scria o amenda.

"Putea sa vada motivul pentru care am oprit si am incercat sa-i explic, dar nu a contat. Auzisem ca agentii de circulatie au reputatia de a fi insensibili. Se pare ca e adevarat", a mai precizat barbatul, conform Ananova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.