In timp ce unii barbati se tem sa se insoare, pe motiv ca sotia le ingradeste din libertate, un thailandez a facut exact pe dos. Mai exact, s-a insurat cu doua surori gemene, in acelasi timp. Justificarea sa este, pe cat de bizara, pe atat de amuzanta: nu reusea sa se convinga de care dintre femei este cu adevarat indragostit, din moment ce se intampla frecvent sa le confunde.
Tanarul de 24 de ani a carui identitate nu a fost facuta publica s-a casatorit cu gemenele Sirintara si Thipawan, in varsta de de 22 de ani, dupa o relatie, paralela, ce a inceput in urma cu trei ani, potrivit AFP. In tot acest timp, cei trei au iesit in oras, de fiecare data, impreuna. De altfel, tot de fata cu ambele surori tanarul le-a marturisit pentru prima oara sentimentele sale, si tot in trei s-a auzit primul lor "te iubesc". "Cand le-am spus "te iubesc" pentru prima oara nu stiam exact care era Sirintara si care Thiwapan. Asa ca m-am hotarat sa ma casatoresc cu amandoua" a declarat Tao Wichai.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.