Cea mai grasa mama din Ma rea Britanie a marturisit recent ca isi hraneste tri pletii in varsta de numai opt luni cu mancare tip fast food.
Leanne Salt, 24 de ani si 185 de kilograme, povesteste relaxata ca face asta deoarece e "mult prea ocupata" ca sa mai aiba timp si de hranirea corespunzatoare a fiicelor - Deanna si Daisy - si a baiatului - Finlee. Asa ca ii lasa pe acestia sa manance din mancarea la pachet cumparata initial pentru ea, sa ciuguleasca tot felul de chips-uri si mancare "gatita" in cuptorul cu microunde. Bebe lusii consuma 1249 de calorii pe zi, in loc de cele 765 reco­mandate varstei lor extrem de fragede. Nasterea tripletilor din august anul trecut a avut loc cu asistenta unei echipe de nu mai putin de 68 de medici si a scos din buzunarul Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie fabuloasa suma de 200.000 de lire. Leanne, care ajunsese sa cantareasca 254 kg in timpul sarcinii, consuma ea insasi aproximativ 3000 de calorii pe zi, constant - cu 1000 mai mult decat este potrivit pentru o femeie de varsta ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.