Nu toti barbatii isi dezvaluie zonele erogene, iar femeile care cred ca simpla atingere a organului sexual este suficienta pentru a scoate din minti un barbat ar trebui sa se mai gandeasca. Muschii care se contracta in timpul erectiei sunt armele secrete ale excitarii rapide a barbatului. Astfel, pentru ca el sa fie pe deplin satisfacut, femeia trebuie sa stie care sunt cele mai ascunse zone erogene ale partenerului, informeaza Cosmopolitan.com, citat de ziare.com.
Muschiul cremaster ascunde o zona erogena secreta a barbatului. El este situat sub scrot si este foarte sensibil atingerilor si sarutarilor femeii. Un alt secret al zonelor erogene masculine este prostata, organul musculos si glandular care poate fi considerat punctul G al barbatilor. Localizata in peretele anterior al anusului, prostata este responsabila de erectia penisului. Astfel, orice femeie trebuie sa profite de acest mic secret care trebuie doar masat cu delicatete si atentie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.