O femeie din Elvetia, angajata unei companii de asigurari, si-a pierdut slujba dupa ce superiorii sai au descoperit, prin intermediul Facebook, ca nu a respectat prevederile concediului medical
In timp ce se afla acasa, din motive medicale, angajata "si-a pierdut timpul pe internet", mai exact pe Facebook, anunta compania de asigurari.

Desi a spus ca nu poate lucra pe computer pentru ca trebuie sa se odihneasca, angajata a fost vazuta activa pe Facebook, fapt ce a dus la incheierea contractului de munca. "Abuzul de incredere, si nu neaparat activitatea pe Facebook, ne-a indemnat sa luam aceasta decizie", au declarat angajatorii.

Angajata sustine, la randul ei, ca naviga pe internet chiar din pat, de pe telefonul mobil, acuzandu-si superiorii de spionaj, dar si alti colegi de munca, de faptul ca i-au trimis 'o cerere de prietenie misterioasa', ce le-a permis monitorizarea activitatii sale online.

Acuzatiile au fost insa respinse, mai ales ca folosirea retelei in companie era interzisa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.