Alina Percea, o tanara de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea, in speranta ca va face rost de bani pentru studii.

Tanara, originara din Caracal, a postat anuntul pe un site din Germania, tara unde s-a stabilit in urma cu trei luni impreuna cu verisoara sa. Cele doua romance au parasit Romania in cautarea unui loc de munca mai bun, care le va aduce destui bani, atat pentru studii, cat si pentru a-si intretine familiile ramase in tara.

Avand in vedere ca Alina nu cunoaste prea bine limba germana, i-a fost mai greu sa gaseasca un loc de munca si s-a decis sa-si vanda virginitatea dupa ce a citit ca o tanara din America a obtinut in urma unei astfel de licitatii fabuloasa suma de 2,5 milioane de euro.

Din pacate, Alina nu a reusit sa stranga atatia bani si in urma licitatiei, care s-a incheiat aseara, a obtinut doar 10.000 de euro. Fericitul castigator se va intalni cu tanara de abia peste doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.