Daca va propuneti sa ajungeti in Paris anul asta, un lucru e sigur: din toate muzeele si atractiile turistice pariziene celebre nu puteti rata Louvre-ul.

  • 35.000 de opere de arta 35.000 de opere de arta

Fie ca il vizitati prima oara sau ca i-ati mai trecut vreodata pragul, veti putea descoperi intotdeauna ceva nou si fascinant in Louvre. Aici sunt expuse peste 35.000 de opere de arta si, fie ca sunteti pasionati de pictura sau sculptura, fie ca sunteti istorice sau pur si simplu turisti curiosi, veti avea nevoie de multe ore si ciar zile pentru a vizita intreg muzeul.

  • La Gioconda: Cel mai celebru tablou din lume

Turistii grabiti, fie ca vorbim de japonezii dornici sa fotografieze cat mai mult sau de turistii care sunt asteptati de autocare la o ora fixata, se grabesc inevitabil sa admire de aproape Mona Lisa lui Da Vinci. La Gioconda este considerata cel mai celebru tablou din lume si in acelasi timo cea mai reprodusa si comentata pictura.



Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.