La cei 32 de ani ai sai, indianul Ajay Kumar este, oficial, cel mai scund actor din lume, aceasta particularitate a sa fiind recunoscuta si de Cartea Recordurilor. Ajay, mai cunoscut dupa numele sau de scena, Unda Pakru, a jucat in doar 13 ani in nu mai putin de 50 de filme.
Desi actorul masoara doar 75 de centimetri, gratie succesului de care se bucura in Kerala, localitatea sa de bastina, mamele de fete s-au luptat pentru a-l avea drept ginere, iar Ajay s-a casatorit in cele din urma cu Gayatri, o fata inalta de 1,52 metri, relateaza "The Telegraph" in editia electronica de miercuri.

"Nu are nici un sens sa te plangi ca esti pitic", a declarat Ajay. "Sunt mic de inaltime, dar am talent si pot lucra ca un om normal", a adaugat actorul indian. Castigand gratie aparitiei sale in 50 de filme atat notorietate, cat si o mica avere, Ajay a devenit in curand un potential ginere ravnit de multe familii din comunitatea sa. In cele din urma, a castigat mama lui Gayatri, nunta celor doi fiind extrem de mediatizata la acel timp. "Am avut o casatorie aranjata clasica", a declarat actorul. "Mama mea imi cauta o pereche cand vecinul nostru a spus ca are o ruda cu o fata educata si frumoasa. Mama mea a aranjat intalnirea si am placut-o, astfel incat ne-am logodit". In 2005, scundul Ajay s-a casatorit cu Gayatri, o fata de doua ori mai inalta decat el, si cuplul a dat nastere unui copil. "Fetita mea, in varsta de cinci luni, are o inaltime normala, ca mama ei, astfel incat sunt foarte fericit", a spus actorul. "Sunt sute de pitici ca mine, dar nu toti au succes. Este vorba si de minte, nu doar de trup", a concluzionat el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.