Indiferent de varsta, sportul este extrem de benefic pentru organism. Ne-o demonstreaza intructorul de yoga Bette Calman, care in ciuda faptului ca are 83 de ani, inca poate face podul pe spate, si asta spune ea, gratie beneficiilor anticei discipline indiene, titreaza "Mail Online".
Bunicuta este mai in forma ca oricand si cu cei 40 de ani pe care si i-a dedicat practicii yoga, si este dovada vie ca sportul te mentine tanar. In timp ce batranii de varsta ei se plang de tot soiul de dureri, Calman incearca sa faca sport in fiecare zi. Femeia originara din Williamstown, sudul Australiei, sta cu usurinta in pozitii extrem de complicate, precum lotus si pod. De asemenea, ea isi poate baga capul intre genunchi si isi poate pune gleznele in spatele gatului. ''Sunt dovada vie ca a insista inseamna a reusi. Pot sa fac mai multe acum decat in urma cu 50 de ani. De ce sa renunt. Nu esti niciodata prea batran, corpul este un instrument incredibil. Pot sa ma intind de fiecare data mai mult. Uit cati ani am'', a declarat Calman, autoarea a trei carti de yoga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.