Fie criza cat de mare, imaginea cu cheltuiala se intretine. Barbatii pasionati de lux se pot mandri cu ultima fita in materie de moda: cel mai scump costum din lume, pe care il pot avea daca scot din cont aproximativ o suta de mii de dolari.
Realizat de designerul Alexander Amosu, la capatul a 80 de ore de munca, costumul este facut din cele mai fine materiale, printre care una dintre cele mai scumpe lanuri din lume, provenind de la un animal inrudit cu camila. De asemenea, ca luxul sa fie si mai evident, nasturii costumului sunt facuti din aur de 18 carate si diamante.

Potrivit designerului Alexander Amosu, criza economica nu a afectat cererea produselor de lux, perfecte pentru oamenii cu un caracter puternic. Valoroasa piesa vestimentara in cauza va fi prezentata la Londra in cadrul unei petreceri private, titreaza "Telegraph".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.