Englezul Dave Dragas este managerul unui club de noapte si in fiecare seara este inconjurat de zeci de femei frumoase, care fac striptease si danseaza lasciv la bara. Cu toate acestea, la 26 de ani, Dave nu a facut niciodata sex si nici nu a sarutat vreo femeie. Rusinat de jobul lui, virginul englez i-a marturisit tatalui sau abia dupa sase luni unde lucreaza.
In copilarie, britanicul Dave Dragas era pasionat de religie si niciodata nu pleca de acasa fara sa rosteasca cateva rugaciuni. In prezent, barbatul lucreaza ca manager la clubul de striptease Secrets, din Londra, si in fiecare seara este inconjurat de zeci de dansatoare la bara. Desi are 26 de ani, Dave este inca virgin, nu a avut niciodata o prietena si nici macar nu a sarutat vreo fata. "Prietenii mei ma considera nebun sau homosexual, deoarece sunt inca virgin, desi am tot timpul in jurul meu femei foarte frumoase, care danseaza lasciv si care pot infierbanta mintea oricarui barbat, mai putin a mea. Au devenit invidiosi pe mine si ma roaga sa le caut si lor un loc de munca la club. Pentru mine, ceea ce fac este doar un mod de a-mi castiga existenta", a spus Dave care are venituri de 40.000 de euro pe an de la clubul Secrets.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.