Recrutii Al-Qaeda primesc sfaturi despre cum sa se intretina pentru a fi in cea mai buna forma in atacurile teroriste, de la o revista on-line

Web-siteul Jihad Recollections a publicat un ghid de exercitii fizice si sfaturi despre dieta, alaturi de alte articole despre viata pe front. Ghidul este completat de fotografii cu oameni in robe albe si esarfe care le acopera fetele, care fac diferite exercitii fizice de tipul genuflexiuni si flotari, cu scopul de a se mentine in forma, astfel incat sa isi invinga inamicii.

Programul prezentat, despre care celebrul antrenor de la Hollywood, Louise Parker, a declarat ca 'nu este foarte sofisticat, se limiteaza la nivelul anilor 1980', este special creat sa poata fi urmat in orice conditii, fara greutatile din sala de gimnastica, pe care evident nu ar putea sa le aiba pe front, informeaza The Sun.

De asemenea, sustinatorii sunt sfatuiti sa nu frecventeze salile de gimnastica vestice gen LA Fitness, deoarece muzica si femeile semidezbracate ar putea sa ii indeparteze de scopul propus, jihadul.

Jihad Recollections, despre care se presupune ca este publicata in SUA, sustine deschis Al-Qaeda si contine chiar un articol al carui autor ar fi Osama bin Laden.

Jihadistii sunt sfatuiti sa faca plimbari lungi pentru a-si intari picioarele pentru 'a cara arme si echipamente'. Pentru a-si intari forta bratelor, cititorii ar trebui sa faca peste 150 de flotari pe zi si sa mearga in maini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.