Doi rusi si-au ucis fratele, apoi au hotarat sa-l transeze si sa-l gateasca ca sa scape de cadavru. Timp de sase luni, cei doi au facut mancare din trupul victimei lor.
Doi rusi din Perm au recunoscut ca si-au ucis fratele, apoi au mancat din trupul lui, timp de sase luni, pentru a scapa de cadavru. Timur, in varsta de 28 de ani, si Marat G., in varsta de 23 de ani, l-au ucis pe Rafis, apoi l-au transat, scheletul ascunzandu-l in gradina casei unde locuiau. Politistii au devenit suspiciosi dupa ce canibalii s-au incurcat in declaratii in ceea ce priveste disparitia fratelui lor. La perchezitie ofiterii au descoperit oasele barbatului in curte, o parte din carnea victimei fiind ascunsa in frigider.

Timur, care abia iesise din puscarie, dupa ce ispasise o pedeapsa de 10 ani pentru ca-si omorase vecinul, a recunoscut ca si-a mancat fratele pentru ca voia sa scape de cavadrul acestuia. El l-a ucis pe Rafis din cauza ca acesta, in urma cu cativa ani, il denuntase la politie. "Nu voiam sa ajungem la puscarie, asa ca am transat cadavrul, scheletul l-am ingropat in curte, iar carnea am bagat-o la frigider. Sase luni am tot mancat din ea", a declarat Timur.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.