Cand un hot a pus ochii pe casa unei pensionare plapande, de 86 de ani, se astepta sa scape cu o prada decenta. In mod sigur nu visa sa fie cotonogit cu o carja metalica si imobilizat pana la sosirea politiei.

Calvarul barbatului s-a incheiat, culmea, o data cu aparitia oamenilor legii. "I-am spus "Afurisitule, stai pe scaunelul ala si nu te misca sau pun iar bastonul pe tine!", a marturisit batranica-viteaza.

Dupa cum povesteste Gwyneth Davies, femeia se afla la casa ei din Treharris, langa Merthyr Tydfil, sudul Wales, cand l-a gasit pe hot in bucatarie. Acesta se afla chiar in fata ei si se gandea, probabil, ca nu va fi o piedica in calea imbogatirii sale. Numai ca barbatului nu i-a trecut nici o clipa prin minte ca bastonul doamnei Davies era de metal si ca ar putea fi o arma chiar periculoasa. Astfel ca, dupa ce s-a pus cu gura pe el, dojenindu-l cum a stiut mai bine, femeia l-a lovit de patru ori cu carja peste spate. Cand a vazut ca hotul incepe sa se smiorcaie, batranica l-a pus la punct, spunandu-i sa stea pe scaunul de bucatarie si sa nu se miste.

Gwyneth, care recent suferise un accident si avusese cateva coaste rupte, de fractura de sold si de doua ori de pneumonie, a sunat apoi la politie, spunandu-le ca a prins un spargator. "Am stat peste el, amenintandu-l cu carja mea metalica si amenintandu-l ca o sa-l lovesc din nou, daca incearca sa scape. Cand a sosit politia, nu-i venea sa creada ce-am facut. Ma tot intrebau daca sunt bine si le spuneam ca intreaba pe cine nu trebuie", a marturisit femeia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.