Autorul unei noi carti aparute in SUA, in care vietile celebritatilor sunt relationate cu melodiile aflate la moda in perioada nasterii lor, a dezvaluit ca succesul inregistrat de Britney Spears se datoreaza faptului ca vedeta a venit pe lume o data cu melodia Oliviei Newton John, Physical. In cartea sa, "Popstrology", Ian Van Tuyl sustine ca viitoarele staruri pop si rock traiesc de-a lungul vietii ghidate de melodiile aflate in topuri la vremea nasterii lor.

Astfel, melodia "Physical", devenita imnul salilor de fitness, nu a fost altceva decat coloana sonora a vietii cantaretei Britney Spears. Autorul cartii a mai dezvaluit ca rapperul Eminem s-a nascut atunci cand melodia "My Ding-a-Ling" a lui Chuck Berry era la mare succes, in timp ce controversata Courtney Love a venit pe lume pe acordurile muzicale din "I Get Around", semnata Beach Boys.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.