Uneori, de dragul artei, oamenii ajung la gesturi extreme doar pentru a fi siguri ca mesajul lor a fost pe deplin inteles. Acesta pare a fi si cazul lui Kerry Skarbakka, un barbat din Pennsylvania pentru care, potrivit "Metro", aruncatul de pe cladiri, scari si alte obiecte inalte a devenit o adevarata pasiune.
Nimeni nu s-ar putea indoi de cascadoriile sale, intrucat fiecare moment este fotografiat. Astfel ca cea mai inspaimantatoare acrobatie a barbatului de 38 de ani si totodata una dintre cele mai bine vandute lucrari, este balansarea pe muchia unui pod de cale ferata de 213 m inaltime.

"Podul era foarte inspaimantator, este foarte vechi si se balansa in vant", a declarat Kerry, care marturiseste ca a spus atunci o gramada de lucruri care ar fi fost perfecte drept acele cuvinte faimoase pe care oamenii le spun inainte sa moara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.