O albaneza a stat 12 ani cu un glont sub pomete fara sa stie, dupa ce a fost impuscata in somn in 1997.

Mrike Rrucaj a spus ca a fost impuscata in somn, in 1997, cand Albania se confrunta cu anarhie si haos, pe fondul manifestatiilor impotriva jocurilor piramidale, relateaza NewsIn. In perioada respectiva numerosi albanezi trageau in aer de furie.

La spital, medicul i-a spus victimei ca glontul a trecut prin ea. "Eram plina de sange si am crezut ca am murit", si-a amintit Rrucaj despre incidentul din 1997. "Doctorul de la spital mi-a spus ca glontul a iesit si doar mi-a curatat rana. Aveam 28 de ani si nu am simtit nimic timp de 12 ani", a adaugat albaneza.

Totusi, in urma cu o saptamana, Rrucaj a lesinat de durere cand si-a indoit gatul, iar o radiografie a aratat ca avea sub unul dintre pometi un glont cu o lungime de 2,8 centimetri.

"Unicitatea acestui caz nu este operatia, ci faptul ca a stat (cu glontul - n.red.) in cap timp de 12 ani fara sa stie", a declarat Fatos Olldashi, neurochirurg la spitalul militar din Albania.

El nu si-a criticat colegul ca nu a fost mai atent in 1997, cand au murit intre 2.000 si 3.000 de persoane. "Este usor sa judeci un doctor acum, dar situatia era diferita in 1997. El a crezut ca (glontul - n.red.) a iesit. Si tratau persoanele ranite grav, nu pe cele care stateau in picioare si putea sa discute cu ei", a declarat neurochirurgul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.