Pictorita de opt ani Rafaela Enea, eleva lui Marian si a Victoriei Zidaru va avea luni, in foaierul Salii Radio, vernisajul celei de-a patra expozitii.
In cadrul expozitiei Atelier, organizata cu sprijinul Radio Romania, se vor regasi atat temele pe care Rafaela Enea le-a abordat pana in prezent, dar si teme noi, cum ar fi primavara si sarbatoarea Pastelui. Expozitia va putea fi vizitata pana pe 30 aprilie.

O alta expozitie a Rafaelei Enea, deschisa la Opera Nationala din Bucuresti, in decembrie 2008, a avut tema "Alba ca Zapada" si a a fost primul proiect de o asemenea anvergura care a avut in centrul atentiei un copil.

Pentru performanta ei, Rafaela Enea a fost rasplatita, in ianuarie 2009, cu un premiu de excelenta la gala anuala a Asociatiei Partenerilor Diplomatilor Romani, desfasurata sub inaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe, in parteneriat cu Ateneul Roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.