Probabil ca orice parinte si-ar dori sa aiba un copil precoce, care la nici un an de zile sa poata sa mearga singur, fara ajutor. Dar sa mai fie capabil sa si mute mobila prin casa atunci cand au nevoie, e deja de domeniul viselor. Cu toate astea, o familie din Michigan, Statele Unite, se poate mandri cu un astfel de copil.

Liam Hoekstra, in varsta de trei ani, poate sa mute mobila, sa ridice greutati si sa faca miscari de gimnastica demne de un adevarat atlet.

Potrivit "Zigonet", chiar daca e mic la anii sai, Liam este extrem de puternic. Capacitatea sa de a deplasa obiectele si de a-si ridica trupul la antrenamentele de gimnastica, se datoreaza unei boli genetice. Desi are foarte putina grasime, muschii sai sunt foarte dezvoltati si reprezinta 40% din masa lui corporala.

Liam cantareste doar 13,5 kilograme, dar are un metabolism foarte rapid, fapt pentru care mananca de sase ori pe zi. Copil adoptat, el si-a dezvaluit foarte repede capacitatile uimitoare: la doar cinci luni, putea sa se ridice pe inele, element caracteristic gimnasticii masculine, la opt luni facea tractiuni, iar la noua luni putea sa urce si sa coboare scarile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.