Noe, cel cu Arca, a fost ucrainean si a locuit in Atlantida, fiii sai s-au stabilit in toata Eurasia, raspandind peste tot limba sanscrita, iar urmasii lor au ajuns sa traiasca in Japonia si America de Sud - aceasta viziune revolutionara a istoriei universale a fost expusa de medicul terapeut din Lvov Vasil Kobiliuh, in emisiunea "Fenomenul Ucraina", ce a fost difuzata la sfarsitul saptamanii trecute de un canal de televiziune in limba ucraineana din Sevastopol si a suscitat numeroase ecouri in media de la Kiev, relateaza luni Novai Reghion, citat de Agerpres.
Potrivit acestuia, legendara Atlantida nu s-a aflat niciodata in Oceanul Atlantic, cum inclina unii sa creada, ci in zona unde se afla astazi muntii Carpati. Pe varful masivului muntos si-au gasit scaparea Noe si 'ai lui' de potopul declansat de topirea ghetarilor arctici. Cei pe care i-a salvat Noe de la potop se numeau praucraineni si au trait acum 650.000 de ani - a incercat sa demonstreze medicul-terapeut din Lvov vechimea natiunii ucrainene.

"Noe este marele nostru conducator, lider de stat si salvator. Inainte de acel mare potop, el le spusese tuturor: construiti-va barci, pentru ca brusc se va topi stanca de gheata si va fi potop. Si poporul intr-adevar i-a urmat sfatul si s-a salvat: in Podolie, in Kiev, in Carpati. Atlantida inseamna in sanscrita puterea de rabdare mare a omului alb", a declarat Vasil Kobiliuh, in cadrul unei emisiuni cu priza la publicul ucrainean. El sustine ca un om de stiinta din Kiev a gasit in Muntii Carpati dovada salvarii lui Noe de la potop, descoperind "o serie de obiective vechi pretioase", pe care insa abia urmeaza sa le cerceteze. "Acolo, in Muntii Carpati, se afla forta noastra straveche de unde au pornit limbile in lume. In Ucraina avem forma superioara a limbii slave si a limbii in genere. In limba noastra niciun cuvant nu a fost alterat precum in alte limbi europene", a spus medicul din Lvov.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.