Linda Calvey, poreclita Vaduva Neagra pentru ca "fiecare barbat cu care a avut o relatie a sfarsit fie mort, fie la inchisoare", s-a recasatorit in aceasta sambata.
Curajosul mire, afaceristul George Ceasar, in varsta de 76 de ani, a facut toate eforturile pentru a nu parea speriat de potentialele consecinte ale acestei cununii. "Ar putea sa ma omoare, dar imi asum riscul", a declarat el. Linda Calvey are 61 de ani, dintre care 28 si i-a petrecut in spatele gratiilor. Primul ei sot, Mickey, a fost impuscat mortal si, dupa aceea, Calvey a inceput o relatie cu gangsterul Ron Cook. Cand acesta a ajuns la inchisoare, ea a gasit alinare in bratele criminalului Daniel Reece. Cei doi amanti l-au asasinat pe Cook la iesirea acestuia din puscarie si au sfarsit, la randul lor, dupa gratii, relateaza "Daily Mail" in editia electronica de luni.

Imbracata intr-o rochie diafana din satin, blonda Vaduva Neagra a marturisit ca noua ei nunta i-a provocat emotii. "Amandoi am fost stresati, dar a fost o ceremonie foarte draguta", a declarat ea. "Trebuie sa ai incredere in oameni", a spus si mirele. "Viata este un joc, dar daca-ti pierzi increderea, ce-ti mai ramane? Si daca o sa ma omoare, ei bine, imi asum riscul", a declarat George Ceasar. Viata miresei sale a fost atat de tumultoasa incat a inspirat chiar si povestea unui serial TV de succes, "Widows".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.