Un adolescent britanic care a anuntat pe pagina lui personala de pe site-ul de socializare Facebook ca intentioneaza sa isi ia viata a fost salvat de la moarte datorita unei prietene virtuale.
Tanara, aflata la aproape 6000 de km departare, in indepartata America, a citit mesajul baiatului si autoritatile au fost imediat alertate.

Baiatul, in varsta de 16 ani, din Oxford, a trimis in toiul noptii un mesaj prin intermediul Facebook, unei fete din Maryland, Statele Unite. Desi se pare ca cei doi tineri mai cores­pondasera pe Internet si inainte de acest incident, fata nu cunostea adresa exacta a lui. Ea le-a spus parintilor ei, care au con­tactat Ambasada Britanica din Washington, care a alertat Scotland Yard-ul. Afland ca baiatul frecventa o scoala din Oxfordshire, Yard-ul a avertizat politia locala din Thames Valley. Personalul de la sediul politiei a reusit sa faca rost si de un nume, restrangand astfel cautarea la doar opt adrese din comitatul Oxfordshire. Au fost trimise echipaje la fiecare din cele opt locuri stabilite. La trei ore dupa ce postase mesajul pe pagina sa de Facebook, adoles­centul a fost gasit in locuinta sa. In viata, dar suferind din cauza efectelor produse de o supradoza de droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.