O britanica in varsta de 50 de ani si-a pus extensii si si-a modificat sanii, ochii, nasul si buzele pentru a deveni o copie fidela a odraslei sale. Acum, Janet si Jane par a fi surori gemene.

Englezoaica Janet Cunliffe, in varsta de 50 de ani, a cheltuit 11.000 de euro pe operatii estetice pentru ca a vrut cu orice pret sa arate la fel ca Jane, fiica ei in varsta de 28 de ani. Dupa schimbarea radicala a femeii, au aparut si reactii pe masura, cele doua, mama si fiica, fiind adesea confundate din cauza ca par a fi gemene.

"Cei care nu stiu povestea raman socati cand aud ca in realitate suntem mama si fiica, nicidecum surori gemene. Dar pe noi ne amuza situatia", a declarat Janet.

Disperata sa arate la fel de tanara si de draguta ca fata ei, Janet si-a operat sanii, ochii, nasul si buzele, interventiile chirurgicale fiind completate de un regim de slabit drastic, extensii de par si schimbarea garderobei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.