Sinceritatea este un ingredient esential al oricarei relatii, insa nu este nici un barbat pe aceasta lume care n-a "modificat" putin realitatea pentru a-si face viata cu iubita mai usoara. Nu este vorba despre un comportament inselator - in multe cazuri, cei care spun aceste "minciunele" o fac pentru a-si face fericite partenerele, explica MSN, potrivit ziare.com.

1. "Cea mai buna prietena a ta e grozava!"

In general, iubitul tau este de aceeasi parere cu tine - ca cea mai buna pretena a ta este grozava. Este posibil insa sa aveti definitii diferite ale termenului "grozava". Poate ca el o suporta pe prietena ta doar ca sa-ti faca tie placere.

2. "Imi pare rau"

Cand un barbat spune asta, sunt sanse mari ca el sa fie mai degraba confuz. "Mi-am cerut scuze fata de o multime de femei, insa in nici un caz nu-mi era limpede cu ce am gresit", spune un barbat. "Cu toate acestea, imi dadeam limpede seama ca ea astepta de la mine sa-mi cer scuze", continua el. Data viitoare cand iti spune ca-i pare rau, intreaba-l pentru ce. Daca raspunsul lui este vag ("pentru toate lucrurile care te supara"), inseamna ca habar n-are cu ce te-a enervat.

3. "Mihai vrea sa vorbeasca cu mine"

Barbatii in general nu simt nevoia sa vorbeasca. Asa ca atunci cand iubitul tau iti spune ca trebuie sa se vada in oras cu prietenul lui, pentru ca el vrea sa vorbeasca cu el, inseamna ca se pregateste pentru o seara la bar, cu bautura si meci.

4. "Intru intr-un tunel - nu te mai aud"

Barbatii spun in general asta - sau o variatiune a acestei fraze - pentru a pune capat unei convorbiri telefonice incomode. Nu inseamna neaparat ca e plictisit de conversatie - poate vrea sa inchida inainte ca o simpla discutie sa se transforme in cearta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.