O solutie pe atat de neasteptata, pe atat de ingenioasa a fost aleasa, recent, de un preot norvegian, pus in fata unei situatii extreme: lipsa apei pentru un botez.

Fara sa vrea sa intrerupa ceremonia si sa strice planurile familiei, preotul Paal Dale, din Stord, un orasel situat la 200 de kilometri vest de Oslo, a improvizat partea esentiala a botezului.

Mai exact, potrivit cotidianului local "Vaart Land", citat de yahoo.news, cum sursele de apa potabila au fost inchise din cauza temperaturilor extrem de scazute, reprezentantul bisericii din Norvegia a folosit bautura carbogazoasa in loc de apa. "Bautura nu mai era acidulata. Doar aroma de lamaie a facut ceremonia neobisnuita", a declarat preotul.

Intrebat daca familia micutului nu a avut o problema cu inlocuitorul lichidului vital, preotul a raspuns ca nu au fost "reclamatii" in acest sens.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.